Hvad er Texas State Bird?

Texas er beliggende i det sydlige USA. Det er den næststørste stat af både befolkning og område. Texas opnåede statehood den 29. december 1845 og blev den 28. amerikanske stat. Siden da har Texas officielt udpeget flere stats symboler, herunder en statsfugl. Den nordlige mockingbird er den officielle fugl i Texas. Den nordlige mockingbird er også statsfuglen i Florida, Tennessee, Mississippi og Arkansas.

Udpege Texas State Bird

Den blev udpeget som den officielle status i 1927 af senatets samtidige resolution nr. 8, 40. lovgiver. Lovgiverne citerede fuglens modstandsdygtighed, idet det hedder, at det forblev i staten i de ekstreme vintre og somre og er beskyttende af sit territorium som enhver sand Texan. Fuglen er så berømt, at Richard Milburn komponerede sangen "Lyt til Mockingbird" i 1855.

Udseende

Den nordlige mockingbird er mellemstore med lange ben og hale. Kvinder og mænd har lignende fysiske træk. Den øverste del af fuglen er grå, mens underparten er hvidgrå eller rent hvid. Regningen er generelt sort, men med et brunagtigt udseende på bunden. Mockingbird måler mellem 8 og 11 inches fra hoved til hale med en vingespind på mellem 12 og 15 inches. Den gennemsnitlige kropsmasse spænder fra 1, 4 til 2, 0 oz, men hannerne er lidt større end hunnerne. De kan leve for at være 80 år i naturen og tyve år i fangenskab.

Opførsel

Fuglen kan komponere eller efterligne over 200 melodier fra andre fugle. Det er kendt at synge over natten især under det lyse forårsmåneskin. Unmated fugle synger mere end parret til at tiltrække potentielle hjælpere. Mockingbirdens melodi er en medley af lyde fra andre fugle gentaget flere gange. Det efterligner sange, opkald, klaverer, knirkende porte, gøende hunde, sirener og enhver anden lydkilde; gentager derefter hver lyd to gange eller tre gange i hurtig rækkefølge for at oprette en melodi. Mockingbirds er voldsomt territoriale og beskyttende. De slår ned på katte, hunde eller andre rovdyr, der venter for tæt på deres rede eller territorium.

Distribution og Habitat

Store populationer af mockingbirds findes i de maritime provinser i Canada. De findes også i de nordvestlige stater og syd for de nordlige sletter. Fuglene beboer også meget af Mexico fra østlige Oaxaca til Veracruz. De fleste fugle bruger en stor del af levetiden inden for deres avl, men den nordlige befolkning er blevet observeret at bevæge sig syd om vinteren. Observationer er blevet registreret i Hawaii, sydlige Alaska og Storbritannien. De er ikke begrænset til specifikke levesteder, men foretrækker åbne områder med sparsom vegetation. De kan også ses i byområder og forstæder, haver og parker. Fuglene undgår tætte skovområder og bruger hele året i samme habitat.