De otte udvidede arter af pelikaner

Pelicans er en af ​​de otte arter af vandfugle af slægten Pelecanus og familien Pelecanidae. Den mest karakteristiske karakteristika for disse fugle er deres lange næb med en halspose. Designet af næb hjælper fuglene med at opsamle indholdet fra vand og dræne vand, før de sluger deres mad. Disse gregarious fugle er kendt for at opdrætte i kolonier, jage i grupper og migrere i flokke. I årenes løb er befolkningen i pelikaner faldet på grund af flere faktorer som ødelæggelse af levested, miljøforurening, menneskelig forfølgelse mv.

8. American White Pelican

En amerikansk hvide pelikan.

Pelecanus erythrorhynchos er en stor fugl, der opdrætter i de indre regioner i Nordamerika og migrerer til de varmere områder i Central- og Sydamerika om vinteren. Den voksne fugl har en størrelse på ca. 130 til 180 cm, lyse hvide fjerdragt, sorte belægninger, en gullig nuance på brystet og en levende orange farvet iris og regning (i ynglesæsonen). Den amerikanske hvide pelikan viser også et regning "horn" i ynglesæsonen. Disse fugle redener i øer af fjerntliggende søer inden for deres rækkevidde. Fuglene fanger deres bytte, for det meste fisk, mens de svømmer i vandet. De foder ofte i grupper og udviser også vanen med kleptoparasitisme, hvor de stjæler fangsten af ​​andre fugle. De amerikanske hvide pelikaner er koloniale opdrættere, der opdrætter og reder mellem marts og begyndelsen af ​​juni.

7. Brown Pelican

En brun pelikan.

Pelecanus occidentalis er den mindste af pelikanarten og er en af ​​de tre arter af pelikaner, der findes i Amerika. Fuglene opdrætter i de sydlige og vestlige kystområder i USA. Længden af ​​disse fugle varierer fra 1 til 1, 5 meter. Fuglen har hvidt beklædning på hoved og hals (med kronen med gullig vask), sorte ben, mørkebrun og grå stribet ryg, hale og rump og en stor regning med et komplekst farvemønster. Fisk udgør størstedelen af ​​disse fugles kost. Lejlighedsvis fodrer de brune pelikaner også på krebsdyr og amfibier.

6. Peruvian Pelican

Den peruvianske pelikan.

Pelecanus thagus er en af ​​de 8 arter af pelikaner, der lever i verden i dag. Disse fugle lever primært i Sydamerika vestkyst. Fuglene ligner den brune pelikan og har mørk fjerdragt. Et hvidt plaster løber fra toppen af ​​regningen op til toppen og derefter ned som striber langs halsens sider. Fuglens størrelse varierer fra 4, 5 til 5 ft. Fuglene opdrætter fra september til marts. Arten er blevet opført som nær truet på IUCNs røde liste.

5. Great White Pelican / Rosy Pelican / White Pelican

En stor hvid pelikan.

Pelecanus onocrotalus er en pelikanart, der har en udbredt fordeling og forekommer i dele af Asien, Afrika og Sydeuropa. Fuglen foretrækker at bo i lavvandede søer og sumphabitater. Fuglen har en stor størrelse med vingespidsen fra 226 til 360 cm. Længden af ​​arten strækker sig fra 140 til 180 cm. De store hvide pelikaner voksne har en ren hvid fjerdragt, lyserøde ben og en nøgen lyserød eller orange hud rundt om øjnene. Regningen er også farvestrålende. Fisk er den primære mad af disse fugle. Fuglene kan også fodre på andre fugle, skildpadder, svampe osv., Hvis de skal supplere deres kost eller i sultens perioder.

4. australske pelikan

En australsk pelikan.

Pelecanus conspicillatus findes i Australien, Fiji, New Guinea, og dele af Indonesien. Inden for sit sortiment bevarer arten indlands og kystnære vandområder. Fisk udgør størstedelen af ​​disse fugles kost. Lejlighedsvis supplerer de også deres kost med mindre fugle og skrot. Den australske pelikan er berømt for sin lange, rosa regning, som er den længste blandt alle fugle. Den længste regning, der blev registreret, var 50 cm lang. Fuglens fjerdedel er overvejende hvid, mens vingerne er sorte i farve.

3. Pink-backed Pelican

En pink-backed pelikan.

Pelecanus rufescens er en pelikanart, der bor i Afrika, det sydlige Indien og det sydlige Arabien. Fuglen er en af ​​de mindste pelikanarter og har en længde på mellem 125 og 155 cm. Fuglen har en grå til hvid fjerdragt. Regningen er gul øverst og posen er generelt grålig i farve. I ynglesæsonen har hovedet af de voksne lange fjederplumer. Fuglene beboer en lang række vandlevende levesteder som sump, søer, floodplains, sæsonbestemte puljer osv. Fisk og amfibier udgør den vigtigste diæt af disse fugle. De pink-støttede pelikaner reden i kolonier på træer, lave buske eller reed-senge nær vandlegemer.

2. Dalmatiske pelikan

Dalmatiske pelikaner.

Pelecanus crispus er den største ferskvandsfugl i verden. Pelikanarten er kendt for sin elegante flyvning og den yndefulde synkron udstillet af flokken under flyvningen. Fuglernes avlsområde strækker sig fra sydösteuropa til Rusland og Kina og syd til det indiske subkontinent. Her bor fuglene i sump og lavvandede søområder. Fuglene har hvidt sølvfarvet fjerdragt, gråben og krøllede fjedre. I ikke-avlssæsonen fører imidlertid drabberfjerdet af disse fugle ofte til deres forkerte identitet som store hvide pelikaner. Fisk udgør deres primære kost. Fuglene er mærket som "Sårbare" på IUCN Red List siden habitat ødelæggelse, nedbrydning og poaching truer artens overlevelse.

1. Spot-billed Pelican / Grey Pelican

En spotbillet pelikan.

Pelecanus philippensis er en pelikanart, der racer i dele af Sydasien og Sydøstasien. Fuglene har en længde på mellem 125 og 152 cm. Fuglene har en hvid fjerdragt, brun hale og gråhval og baghunde. Den øvre mandibel af regningen har pletter, der giver fuglene deres navn. Billedposen er pink til purplish og har også store, blegne pletter. De spotbillede pelikaner beboer lavvandede ferskvandsområder. Fuglene ligger i store kolonier på lave træer. De foder på fisk, som de fanger, når de svømmer på overfladen af ​​lavt vand. Arten er anerkendt som nær truet af IUCN.